2018 la bilant

superstitii de revelion

Ca in fiecare an, in ultima saptamana din decembrie analizez in detaliu anul ce a trecut si decid daca a fost un an bun sau nu. Am facut-o si anul trecut, pe hartie (2017 la bilant). Anul acesta am decis: nu mi-a placut 2018. A fost un an foarte greu.

Am cantarit putin inainte sa iau decizia, pentru ca 2018 mi l-a adus pe Andrei. Si el mi-a adus multa bucurie si multa dragoste. A fost un an greu pentru toti, pana ne-am acomodat.

Dar 2018 a venit la pachet si cu niste pierderi financiare si cu niste vesti urate care m-au impactat. Si m-am lasat influentata de ele cand am luat decizia.

Aveam draft in cap articolul ce urma sa il scriu. In care urma sa ma plang. Ca nu am reusit sa slabesc kilogramele propuse, ca nu am reusit sa alaptez copilul asa cum mi-am dorit (exclusiv si eventual pana la gradinita), ca nu am reusit sa ma ocup de blog si multe alte nimicuri.

Zilele trecute am cunoscut o mamica cu copilul bolnav.Povestea lor m-a marcat mult si vreo doua zile doar la asta m-am gandit. Si am realizat cat sunt de norocoasa. Si ce an minunat am avut! Ca singurul moment in care copiii mei au vizitat spitalul a fost in aprilie, cand unul a venit pe lume si celalalt a venit sa il cunoasca.

Iti multumesc, 2018, pentru ca am fost toti sanatosi si am fost impreuna.

2019 sa ne aduca multa sanatate, de restul ne ocupam noi…

Anul vostru cum a fost?

Daca ti-a placut articolul si vrei sa fii notificat cand postez altele noi, aboneaza-te la newsletter sau da-mi like pe pagina de Facebook Eco de Mic.

 

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *