Cartile din 2021

Nu mi-am propus sa citesc un anumit numar de carti in 2021. 2020 a fost un an ciudat. In prima jumatate nu am putut citi mai nimic, iar in a doua jumatate am citit tot ce mi-a picat in mana.

La fel si in 2021. Regasiti mai jos lista mea. Sper sa va inspire.

Cartile citite in 2021

1. Am inceput anul cu Petronela Rotar. Prima carte citita a fost Privind Inautru. O carte senzationalaaaaa pe care am vrut sa o recitesc imediat ce am incheiat-o. Rar (spre deloc) mi se intampla lucrul acesta. La seriale ma pot uita de mai multe ori, dar cartile la care revin dupa ceva timp sunt putine. O carte dureroasa, dar autentica. O recomand!

2. Fredrik BackmanOameni anxiosi. Imi place mult stilul lui Backman, iar dintre cartile citite (bunica si Ove), aceasta este preferata mea.

3. Lise Bourbeau – Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine

4. Gaspar Gyorgy – Copilul invizibil. O carte foarte laudata si apreciata pe care imi doresc sa o recitesc, nu m-a prins intr-un moment prea bun si nu am apreciat-o la justa valoare.

5. Petronela Rotar – Orbi. Dureroasa, autentica. Dar v-am zis deja ca imi place mult stilul autoarei.

6. Raphaelle Giordano – Chiar si leii pot manca salata. De aceeasi autoare am citit anii trecuti Noua ta viata incepe cand intelegi ca nu ai decat una. Vi le recomand pe amandoua, dar in special pe cea din urma.

7. Andreea Savulescu – Ziua in care m-am iubit cu adevarat. Simpla, autentica, usor de citit si foarte greu de lasat din mana.

8. Harville Hendrix – Primeste iubirea pe care o doresti – un ghid de cunoastere si transformare a relatiilor.

9. Gretchen Rubin – Proiectul fericirii. Fericirea vine din lucruri marunte, tine de noi sa le gasim si sa le practicam zi de zi. “Zilele sunt lungi, dar anii sunt scurti.”

10. Irvin D. Yalom – Minciuni pe canapea

11. Harriet Lerner – Dansul furiei

12. Andreea Savulescu – Traieste autentic

13. Liane Moriarty – Am uitat sa fim fericiti

Despre carti am mai scris:

De ce nu mai citesc copiii nostri?

Cele cinci limbaje ale iubirii

In lumea cartilor Usborne

Cum am renuntat la scutece

Daca ti-a placut articolul si vrei sa fii notificat cand postez altele noi, aboneaza-te la newsletter sau da-mi like pe pagina de Facebook Eco de Mic.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *