Despre mine

Bun venit in casuta mea! Sper sa te simti minunat aici si sa gasesti articole utile, sa schimbam impresii si sa ne cunoastem mai bine.

Cine sunt si de ce am inceput sa scriu?

Sunt Gabi, am 36 ani si lucrez intr-o corporatie. Intodeauna am simtit ca nu e locul meu aici, ca vreau sa fac altceva, ceva creativ, ceva care sa imi stimuleze imaginatia in fiecare minutel. Am o minune de fetita de 5 ani jumatate pe care o iubesc pana la cer si inapoi si care imi stimuleaza creativitatea in momentele pe care reusim sa le petrecem impreuna.

Marea surpriza pe care ne-a adus-o 2017 a fost un betisor cu doua liniute care ne va da peste cap viata de familie. Il asteptam cu mult drag pe Andrei, atat noi cat si Maria care face mii si mii de planuri si care zilnic ma intreba cat a mai crescut. Este de marimea unui dovlecel acum, dar eu il simt deja foarte puternic si cu personalitate. Il vom cunoaste in aprilie (11 aprilie imi place mie sa spun), deci mai avem timp sa ne pregatim.

Experienta celor 11 luni petrecute acasa cu Maria m-a determinat acum sa incep sa scriu. Socializarea cu mamicile din parc, ganguritul fetitei, programul strict masa, somn, menaj nu mi-au stimulat creativitatea de care vorbeam mai sus. Am decis ca este cea mai buna terapie pentru mine in/dupa noptile de nesomn. Plus, sper sa intalnesc multe mamici cu care sa dezbat ce mancam sanatos in timpul sarcinii, ce punem in bagajul pentru maternitate, cu ce detergent sa spalam hainutele bebeilor sau ce scutece sa folosim.

Iti multumesc ca ma urmaresti si iti urez sedere placuta!

 

(Visited 147 times, 1 visits today)