In lumea cartilor Usborne

Maria adora cartile! Pe cele de la Usborne le-a descoperit de curand. Auzisem de ele, dar nu avusesem ocazia sa le rasfoim. Are un catalog cu cele peste 2500 titluri publicate si imi tot spune pe care si le-ar dori. Deci pregatim liste cu carticele: pentru 1 iunie, ziua ei, Craciun. ­čÖé

Colorate, vesele si educative. Asta e opinia pe care mi-am facut-o dupa ce am rasfoit o parte din ele, cele mai cautate de mamici pentru cei mici. Editura Usborne bucura copiii cu aceste carti minunate de peste 35 ani. Misiunea lor este sa le puna in mainile copiilor si totodata sa incurajeze mamele sa dezvolte o afacere in jurul lor, pentru ca aceste carti se vand doar prin intermediul reprezentantilor Usborne. Si la noi in Romania, tot mai multe mame au imbratisat aceasta afacere de tip MLM din dorinta de a lucra de acasa si a petrece cat mai mult timp cu copiii lor.

Care mi-au placut mie cel mai mult? Sunt multe, o sa enumar doar o parte din ele. Este posibil sa fiu subiectiva, pentru ca am fost interesata strict de carticelele pentru grupa de varsta 0-6 ani.

  • Carticelele Wipe and Clean. Sunt clar preferatele noastre. Fiecare carticica vine insotita┬áde cate un marker nepermanent cu care copiii deseneaza si apoi sterg cu ajutorul unui servetel. Astfel vor putea rezolva problemele, puzzleurile, jocurile, vor putea desena, scrie la nesfarsit pe ele. Din aceeasi categorie fac parte si cardurile de activitati, numai bune de luat in calatorii pentru a-I tine pe cei mici ocupati.
  • Carticelele Magic Painting. Sunt niste carticele cu desene alb-negru care atunci cand sunt pictate cu apa dezvaluie niste desene magice.
  • Carticelele Fingerprint activities pun creativitatea copiilor la incercare si degetelele la munca. Cerneala colorata cu care vor desena este non-toxica.
  • Carticelele Peep Inside ii ajuta pe cei mici sa descopere viata la ferma, la zoo, viata de noapte si lumea animalelor.
  • Carticelele cu jucarie Windup si Pull Back au cate o jucarie inclusa care parcurge un traseu in interiorul cartii. Fascinanta pentru cei mici, vor dori sa se joace cu ea la nesfarsit.

Dupa cum ziceam, sunt niste preferinte subiective. Pe masura ce vor creste Maria si Andrei, le vom descoperi si pe cele recomandate copiiilor mai mari. Editura se adreseaza copiilor pana la 18 ani, deci regasim printre titlurile publicate si povesti, romane, enciclopedii, dictionare, etc.

 Carticelele pot fi comandate de aici.

Voi aveti in biblioteca vreo carticica de la editura Usborne? Care sunt preferatele voastre?

 

Daca ti-a placut articolul si vrei sa fii notificat cand postez altele noi, aboneaza-te la newsletter sau da-mi like pe pagina de Facebook Eco de Mic.

(Visited 49 times, 1 visits today)

One thought on “In lumea cartilor Usborne”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *