Iubirea nu se imparte, se multiplica!

De cand am aflat ca sunt insarcinata, am inceput treptat sa o pregatim pe Maria pentru aparitia bebelusului. In linii mari stie la ce sa se astepte. Avem foarte multi bebelusi in jur si stie ca nu se va juca cu bebe imediat ce sosim de la spital. Cel mai mult am insistat pe un anumit aspect. Si anume constientizarea faptului ca cel mic va depinde foarte mult de noi. Si ca mami va petrece mult timp cu el la inceput.

Si mai mult de atat, i-am explicat ca nu trebuie sa isi faca griji: mami si tati o vor iubi la fel de mult pe ea in continuare. Ii place matematica deja si a inteles imediat formula: iubirea se dubleaza, nu se imparte la doi!

Din auzite ( curand voi vedea si eu cum este) o mama isi iubeste copiii diferit. Pentru ca suntem diferiti. Nu mai mult sau mai putin, doar diferit. Asa cum ne iubim parintii, sotul, rudele, prietenii. Diferit.

Ii povestesc mereu cum va fi si este foarte incantata ca va fi implicata in tot procesul. M-a anuntat din start ca la schimbat de scutece nu se baga 🙂 dar se ofera oricand sa stea cu bebe cat fac un dus sau pregatesc ceva de mancare.

Abia astept sa-i vad impreuna si sa ii invat sa se iubeasca mult!

Voi cum i-ati pregatit pe cei mari? Cum au fost primiti cei mici in familie?

 

Daca ti-a placut articolul si vrei sa fii notificat cand postez altele noi, aboneaza-te la newsletter sau da-mi like pe pagina de Facebook Eco De Mic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 108 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Iubirea nu se imparte, se multiplica!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *