Septembrie fara zahar

Sunt de parere ca toate lucrurile se intampla cu un scop. Si la timpul lor.

Am pornit in lupta cu kilogramele acum sase saptamani. Am castigat cateva batalii, dar drumul este lung. Cel mai greu imi este cu pofta de dulce. Asa ca in momentul in care am citit despre provocarea Flaviei (Septembrie fara zahar), nu am ezitat. Din mai multe motive.

In primul rand, in septembrie urmeaza sa plecam in concediu. Plaja, marea, oamenii relaxati si ispitele (dulci) la tot pasul imi dadeau batai de cap in avans. Asa ca daca accept aceasta provocare, jumatate din problema este rezolvata.

In al doilea rand, imi plac provocarile. Iar cea prezenta vine la momentul potrivit. V-am povestit de dieta si ce reguli urmez. Practic nimic nu este interzis. Dar uneori este bine sa iti testezi si limitele. Iar in cazul de fata, eliminarea zaharului total pentru o luna este fix ce aveam nevoie. Si sunt convinsa ca perioada se va prelungi.

Si in al treilea rand, foarte curand bebe face 6 luni si vom incepe diversificarea. Deja este foarte interesat de alimentatia noastra. Va fi foarte greu sa ne ferim de el. Daca eliminam zaharul din dulciurile noastre vom putea imparti desertul. ­čÖé

Si daca tot am pomenit de desert, va poftesc sa cunoasteti gasca fara zahar. Niste oameni frumosi care au acceptat deja provocarea si care impartasesc cu noi niste retete fara zahar care arata senzational. Abia astept sa le testez! Abia astept septembrie fara zahar! Cine mai intra in gasca?

 

Daca ti-a placut articolul si vrei sa fii notificat cand postez altele noi, aboneaza-te la newsletter sau da-mi like pe pagina de Facebook Eco de Mic.

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *